Berg Psykologi Camilla Berg Kristensen

Kort om mig

Jeg hedder Camilla Berg Kristensen og er autoriseret psykolog. Jeg har praksis i Lyngby og lokaler på Frederiksberg.

Min faglige tilgang

Jeg er primært systemisk og narrativt funderet. Det er metoder, der er rigtigt gode, når det handler om relationer, selvbillede, arbejdsliv og livsvalg.

Derudover trækker jeg på en meget bred værktøjskasse, så jeg kan tilpasse metoden til lige akkurat din eller jeres udfordring.

Min tilgang til samtaler og kurser er, at det skal være pragmatisk, brugbart og jordnært. Og det handler om at møde dig, der hvor du er.

Uddannelse

Uddannet Cand.Psych. (psykolog) i 2004 fra Københavns Universitet.

Autoriseret af Psykolognævnet.

Certificeret Senior Practitioner i Systemisk Coaching og medlem af EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Omfattende efteruddannelse i bl.a. erhvervspsykologiske tests, supervision, undervisningsmetodik, stresshåndtering og terapi.

Baggrund

Siden 2004 har jeg arbejdet med terapi, undervisning og erhvervspsykologi. Jeg har behandlet stressede klienter, været personalechef og HR Business Partner, og holdt lederkurser i ind- og udland.

Omdrejningspunktet har været at hjælpe andre til at gå glade på arbejde; finde den rette hylde, udvikle sig i jobbet, få et bedre samarbejde – eller komme ud af stress.

Derudover har jeg beskæftiget mig en del med grænsefladen mellem arbejdsliv og privatliv, og hvordan man bliver “et helt menneske” med et liv, der hænger sammen.